Hoi, 
Leuk dat je meer van mij wilt weten!
Ik ben Pien Boelen, 23 jaar oud en kom uit Heusden.
Al sinds jongs af aan ben ik bezig met fotografie. Toen ik 13 jaar oud was, kreeg ik mijn eerste echte camera cadeau. Deze ging overal mee naar toe! Ik vond het erg leuk om te ontdekken en eens een andere kijk te hebben op dingen. Ik fotografeerde dingen die andere mensen vaak niet zagen, omdat ze een andere kijk hadden op hun omgeving. Dat is ook wat ik zo leuk vind aan fotografie, mensen een andere kijk laten hebben op een beeld en er een verhaal mee vertellen. Al snel wist ik wat ik later wilde worden, fotograaf! Ik haalde hier zo veel plezier uit dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken.
In 2017 ben ik daarom ook fotografie gaan studeren aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Ik zat hier erg goed op mijn plek en kon mijn creativiteit kwijt op de opleiding. Voor mij voelde school ook niet als school, maar als een fijne plek waar ik mijzelf kon zijn.
Tijdens mijn opleiding kreeg ik ook wel eens aanvragen voor opdrachten. Dit waren voornamelijk kleine evenementen in gemeente Heusden. Ik schoot hier een mooie reportage van en dan werden ze doorgezet naar het regionaal weekblad. Hier is mijn liefde voor reportages ontstaan. Het vastleggen van een evenement, de emoties vangen en het verhaal vertellen met je beelden. Daarom ben ik in 2020 ook gestart met mijn eigen bedrijf.
Nu, zo’n 3 jaar later is Fotografie Pien uitgegroeid tot een veelzijdig fotografiebedrijf met een voorliefde voor reportages.
Back to Top